Char Kuey Teow JUARA di Semambu Kuantan

Tempat makan char kuey teow menarik di Kuantan, Pahang


Assalamualaikum

Aku nak kongsikan satu tempat makan yang best kat Kuantan ni. Bagi peminat Char Kuey Teow, aku boleh suggest korang cuba Char Kuet Teow Juara yang bertempat di semambu. Lokasinya berseblahan dengan food court semambu. Kat sini memang ramai student dari poli sebab ramai yang duduk dekat apartment sekitar kawasan ni. Kira, kawasan ni ramai student gitu la. Kalau tengah hari pergi kat food court ni, berduyun-duyun student lunch

Masa aku datang ke Char Kuey Teow Juara masa tu kedai ni baru nak bukak. Jadinya tak la berapa ramai orang sangat. Aku dan istri aku order Char Kuey Teow Special Juara dua pinggan. Tambah dengan air jus tembikai. Walaupun kedai ni specialist Char Kuey Teow, ade juga masakan lain yang mereka offer. Masakan panas-panas pon ade. Siakap bakar ke, steam ke, segala bentuk masakan ikan yang kita nak pun ada. Order pun dah sampai, so aku pun dengan sopannya nak makan. Memang umphh...!!! Boleh tahan. Korang boleh cuba.
Tempat+makan+char+kuey+teow+menarik+di+Kuantan+Pahang
Aku punya litle princes tak sabar nak masuk nak makan
Tempat+makan+char+kuey+teow+menarik+di+Kuantan+Pahang
Haaa nyum nyum
Tempat+makan+char+kuey+teow+menarik+di+Kuantan+Pahang
Suasana kedai dan nombor meja kami 

Ni detail restaurant ni

Alamat : Juara Char Kuey Teow, Jalan Semambu Kuantan
No. Tel : 019-4225246
ISNIN - SABTU
Waktu : ISNIN - SABTU (3.30 PM - 2.00 AM)
Lokasi : http://goo.gl/maps/U20N5

Sebenarnya banyak je cawangan Char Kuey Teow Juara ni yang boleh korang semua cari. Ni yang dekat-dekat dengan rumah aku la. Ok itu sahaja selamat menjamu selera. Mulakan dengan BISMILLAH

Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Ustaz Shafie
AUTHOR
19 September 2015 3:22 PTG delete

Ustaz Homestay Kuantan ( 013-3604802 )... menawarkan penginapan sebuah rumah RM150 semalam....malam kedua RM 100 ( diskaun )...kami menawarkan malam keempat dan seterusnya cuma RM 50 saja....terima kasih kerana anda membaca hebahan ini.

Reply
avatar
Ustaz Shafie
AUTHOR
19 September 2015 3:22 PTG delete

Ustaz Homestay Kuantan ( 013-3604802 )... menawarkan penginapan sebuah rumah RM150 semalam....malam kedua RM 100 ( diskaun )...kami menawarkan malam keempat dan seterusnya cuma RM 50 saja....terima kasih kerana anda membaca hebahan ini.

Reply
avatar